.
.

Nyheter

30.03.2015
Nya funktioner i Zensehome systemet

Vi har nu släppt en ny version av ZensehomeControl vilket innebär 2 nya funktioner i systemet. Man har nu möjligheten att lägga in GPS koordinater i sin projektfil, så PC-Boxen kan bestämma var i världen den befinner sig. Ut ifrån denna kan man nu lägga in "actions" som kör vid soluppgång eller solnedgång.

Vår andra nyhet är PDLC. Power Dependent Link Control. Denna funktion kommer i första hand att finnas i våra vägguttag. PDLC gör att man automatiskt kan tända/släcka andra Zensehome enheter beroende på strömförbrukningen i vägguttaget. Ex. om man sätter en PDLC gräns på 30 Watt i vägguttaget. Om det används 30 Watt eller mer i vägguttaget, då tänds automatiskt x antal Zensehome enheter som man har definierad i programmeringen. Kommer förbrukningen i vägguttaget under 30 (tex. om man släcker en lampa), då skickas ett "släck" signal till de samma enheter.  Ett senario kan tex vara att man kommer hem till bostaden, och tänder en lampa manuellt som är kopplat till ett vägguttag. I programmeringen i ZensehomeControl har man valt att när enheten känner av strömförbruk på mer än 20 watt, då tänds lamputtaget i köket, vägguttaget i vardagsrummet där TV:n är inkopplat, samt 2 lamputtag i vardagsrummet. Det är i princip din egen fantasi som sätter gränsen....nästan :-) 

Kom ihåg du kan boka gratis webb demo af Zensehome systemet på denna mailadress: info@zensehome.se

 

 

25.02.2015
Demo hos Total EL i Malmö 7/3 mellan 10 - 14

Lördagen den 7/3 mellan kl. 10.00 och 14.00 kommer vi att finnas på plats i Total EL butiken på Nobelvägen 101 i Malmö. Här får du möjlighet att se Zensehome systemet och ställa frågor. Skulle du inte ha möjlighet att komma in och hälsa på kan du istället boka gratis webb demo på denna mailadress: info@zensehome.se

 

 Total -el -mars 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10.01.2015
Gratis webb demo av ZensehomeControl

Har du funderad på att få Zensehome, men inte riktigt kommit till skott. Nu kan du boka en GRATIS webb demo, där vi går igenom hur Zensehome systemet fungerar samt hur arbetsflödet är i ZensehomeControl. Du sitter hemma vid din datorskärm och vi delar vår skärm med dig, så du enkelt kan följa med. Booka gratis webb demo på denna mailadress: info@zensehome.se

 

 Webdemo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15.08.2014
Vi flyttar till nya kontorslokaler i Helsingborg

Från och med Måndag den 18 Augusti är vår besöksadress Kopparmöllegatan 8 i Helsingborg.

 

 

 

 

 

 

03.07.2014
Galen sommar pris på startpaket under Juli & Augusti

Under hela Juli och Augusti månad har du möjligheten att beställa vårt "Sommar Startpaket" och spara hela 4048,- kr 

I detta "Sommar Startpaket" finns följande enheter med:

- 3 Zense® Multifunktionsbrytare
- 4 Zense® Vägguttag
- 2 Zense® Lamputtag med dimmer och ljusmätare
- 1 Zense® Lamputtag med dimmer, ljusmätare, rörelsessensor (uttag & Krok)
- 1 PC-box med USB och LAN-anslutning

Normalpriset för detta paket är 14039,- kr. Nu får du 1 st. PC-Box och 1 st. Vägguttag GRATIS (Värde 4048,- kr) när du beställer denna paket.

Sommarpris 9991,- kr

Beställning skall skickas via mail till: info@zensehome.se

 

 Sommererbjudande -stor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18.06.2014
Startpaket på "Vi i Villa" auktionen

I ett samarbete med Vi i Villa har du nu möjligheten att bjuda på ett Zensehome startpaket. Har du tur kan det bli ett riktigt "pang pris". 

I det startpaket som är med på auktionen finns följande enheter med:

- 1 Zense® Multifunktionsbrytare
- 1 Zense® Vägguttag
- 1 Zense® Lamputtag med dimmer och ljusmätare
- 1 PC-box med USB och LAN-anslutning

 

Ta chansen, registrera dig på "Vi i Villa" auktionen och var med i budgivningen om detta startpaket.

Länk: Vi i Villa auktion

 

I skrivande stund slutar auktionen om 12 dagar, 6 timmar och 13 minuter

 

 

 

02.04.2014
Zensehome på Bomässan i Helsingborg 4 - 6 April...

Igen i år kommer Zensehome att finnas på Bomässan när den drara igång fredag den 4 April. En spännande helg med många utställare och många nyheter. Vi kommer att finnas i monter 217 hela helgen, så titta in till oss och se det smarta Zensehome system.

 

Vi kommer att ha ett super bra mäss erbjudande på ett av våra populära startpaket. Vi kommer även att ha ett extra bra erbjudande på installation till alla som beställer startpaketet under mässdagarna. Dock kan man faktiskt installera de flesta zensehome enheter själv.

Så titta in till oss i monter 217,och få en demo på hur enkelt det är att använda Zensehome. Då förstår ni också varför Zensehome blev vald till "Bästa EL Nyhet" på El mässan i Malmö i Februari. 

Bomassahbg 2014-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

27.03.2014
Många artiklar om Zensehome...

I samband med att Zensehome fick priset för "Bästa el nyhet" på El mässan i Malmö i början på Februari, så har vi nu varit med i flera artiklar båda i tryckt media och online. Här under hittar du några länkar till online artiklar om Zensehome.

Tidningen "Ny Teknik" : Läs här

Tidningen "Elektrikern": Läs här

Fastighet & Bostadsrätt: Läs här

Elinstallatören: Läs här

Vår Villa nämnas Zensehome i samband med "Smarta Hem": Läs här

Elnyhet 2014-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11.02.2014
Zensehome, vald till "Bästa El Nyhet"

Zensehome vann tävlingen "Bästa Elnyhet" på Elmässan Öresund 2014. Mässan ägde rum på Nya Malmö Mässan den 5 - 6 Februari. Alla mässans utställare hade möjligheten att vara med i tävlingen. Det var mässans besökare som fick rösta fram en vinnare ibland de företag som hade anmält sig till tävlingen. Zensehome hamnade alltså på första platsen med vårt intelligenta powerline system.

Några av motiveringarna som besökarna hade skrivit om Zensehome var:

* Framtidens ellösning i hemmet
* Innovativ lösning på flera behov! "Det sa bara klick"
* Gör livet lättare 

Bestelnyhed -se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22.01.2014
Kom in och få en demo på Zensehome...

Har du vägarna förbi Helsingborg, så är du välkommen att titta in på vårt kontor och få en demo på Zensehome systemet. Det är oftast lättare att få en uppfattning av hur systemet fungerar när man ser det i verkligheten. Slå en signal på 042 293510, så ger vi dig en demo.

600px -smarta -hemmet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

08.01.2014
ZenseRemote version 3.0

Den senaste version av ZenseRemote (Version 3.0) till IOS enhete: iPhone, iPad & iPod Touch finns nu tillgänglig på AppStore.

Denna app är precis som tidigare versioner gratis. ZenseRemote kräver minst IOS 5.0

ZR-SE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12.12.2013
Zensehome på Elmässan i Malmö 5-6 Feb 2014.

Snart är det dags för Elmässan i Malmö den 5 - 6 Februari. Detta är en fackmässa, så vi hoppa på många goda affärskontakter. Vi kommer att finnas i monter F32 under dessa 2 dagar. Vi söker återförsäljare/samarbetspartners i hela Sverige, så är du elektriker/installtör, elkonsult, arkitekt eller liknande så titta in till oss...och snacka med oss om dina möjligheter!

Elmesse -malmo1

 

 

 

 

 

 

 

02.12.2013
Zensehome i Danska TV programmet "Living Smart"

Det Danska TV programmet "Living Smart" har precis lagt en video på YouTube, där Kenneth Wedmore Lund berätter om hans erfarenheter med Zensehome systemet. I början av videon visar Kenneth ett klipp från tidigare program där han visar sitt hus och var han har satt in Zensehome. Har du redan sett detta kan du hoppa fram till 14:00 i videon, där det nya delen av programmet fortsätter. Kenneth pratar givetvis Danska, så vi hoppas du kan hänga med i videon ändå.

Läs mer på Living Smart TV hemsidan (Danska) Klick här

 

 

 

 

 

15.10.2013
Zensehome på Elmässan i Stockholm 23-24 Okt.

Nu närmar vi oss Elmässan i Stockholm den 23 - 24 Oktober. Detta är en fackmässa, så vi hoppa på många goda affärskontakter. Vi kommer att finnas i monter C27 under dessa 2 dagar. Vi söker återförsäljare/samarbetspartners i hela Sverige, så är du elektriker/installtör, elkonsult, arkitekt eller liknande så titta in till oss...och snacka med oss om dina möjligheter!

Logo _Elmaessan Sthlm 2013

 

 

 

 

 

 

 

12.10.2013
Zensehome i samarbete med Wasa Kredit

Vi samarbetar nu med Wasa Kredit, ett finansbolag inom länsförsäkringsgruppen. Wasa Kredit erbjuder finansieringstjänster till både företag och privatpersoner inom leasing, hyra och avbetalning samt lån och kontokortskrediter till privatpersoner.

Nu ger vi dig möjligheten att handla Zensehome produkter med upp till 36 månaders räntefri betalningar.  Igenom Wasa Kredit erbjuder vi också möjligheten att "Handla nu - Betal om 3 månader".   

Ring eller maila oss, och hör mer om möjligheterna för finansiering av din nya Intelligenta el installation! 

 Wasa Kredit _logotyp _200x 28

 

 

18.09.2013
Zensehome besöker "Hemmaliv" mässan 27 - 29 September

Den 27 - 29 September kommer vi att finnas i monter B4 på "Hemmaliv" mässan som hålls på Malmömässan i Hyllie. Titta in i vår monter och få reda på hur enkelt du kan få "Intelligent el" i din bostad. Vi kommer igen att ha ett bra mässerbjudande på 2 av våra populära startpaket.

Är du elinstallatör, så kom in och få en snack med oss om hur du blir återförsäljare av Zensehome produkterna.  

 Reklam -malmo -hemmaliv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10.09.2013
Nästa stopp,  Bomässan i Linköping den 13 - 15 September

Den 13 - 15 September kan du hitta Zensehome i monter 179, när vi besöker Cloetta Center i Linköping. Titta in i vår monter och få reda på hur enkelt du kan få "Intelligent el" i din bostad. Vi kommer att ha ett bra mässerbjudande på 2 av våra populära startpaket.

Är du elinstallatör, så kom in och få en snack med oss om hur du blir återförsäljare av Zensehome produkterna.  

 Reklam -linkoping

 

 

 

 

 

 

 

 

 

27.08.2013
Vi besöker Bomässan i Lund den 6 - 8 September

Den 6 - 8 September kan du hitta Zensehome i monter 168, när vi besöker Färs Frosta Sparbank Arenan.
Titta in i vår monter och få reda på hur enkelt du kan få "Intelligent el" i din bostad. Vi kommer att ha ett bra mässerbjudande på 2 av våra populära startpaket.  

 Reklam -lund

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

01.08.2013
Vår facebook sida växer

Fler och fler hittar vår Facebook sida, och det tycker vi är roligt. Dela gärna sidan med dina vänner, så fler får reda på fördelarna med Zensehome systemet. Besök oss på Facebook här: www.facebook.com/ZensehomeSverige

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25.07.2013
Zensehome på Elmässan i Stockholm 23-24 Okt.

Nu är det klart att vi kommer att ställa ut på Elmässan i Stockholm den 23 - 24 Oktober. Detta är en fackmässa, så vi hoppa på många goda affärskontakter. Vi kommer att finnas i monter C27 under dessa 2 dagar. Vi söker återförsäljare/samarbetspartners i hela Sverige, så är du elektriker/installtör, elkonsult, arkitekt eller liknande så titta in till oss.

Logo _Elmaessan Sthlm 2013

.