.
.
Top

En helt ny dimension till ordet "Elinstallation"

"Bästa EL Nyhet" på EL mässan i Malmö 2014

Zensehome fick priset för "Bästa EL Nyhet" på Malmö mässan.

Mässan ägde rum på Nya Malmö Mässan den 5 - 6 Februari 2014. Alla mässans utställare hade möjligheten att vara med i tävlingen. Det var mässans besökare som fick rösta fram en vinnare ibland de företag som hade anmält sig till tävlingen. Zensehome hamnade alltså på första platsen med vårt intelligenta powerline system.

Några av motiveringarna som besökarna hade skrivit om Zensehome var:

* Framtidens ellösning i hemmet
* Innovativ lösning på flera behov! "Det sa bara klick"
* Gör livet lättare 

Elnyhet 2014-2

Zensehome gör det möjligt för hushåll att styra elförbrukningen via intelligenta vägguttag och strömbrytare. Det banbrytande systemet kan kapa elkostnaderna med upp till en fjärdedel.

Är du sugen på möjligheterna att styra dina eluttag, spara på strömmen vid att eliminera onödig stand-by ström eller avskräck tjuven vid att sätta huset på "hemmasimulering" när du är borta.

Zensehome tillåter dig bland annat att gruppera lampor, förinställa tändning, släckning och dämpning av lampor och släcka alla enheter med ett knapptryck när du lämnar huset - funktioner som tidigare bara var möjliga om nya ledningar drogs och nya kontakter installerades i hela huset. 

 Zensehome gör det också möjligt att övervaka och kontrollera hemmet via dator eller smartphone (Android/Iphone). Hela systemet är konfigurerat med ett användarvänligt datorprogram som visar strömförbrukningen, enhet för enhet.


Det spelar ingen roll om du bor i villa eller lägenhet. Zensehome systemet installeras på de existerande el installationer utan att nya ledningar behöver dras!

Kontakta oss gärna och hör närmare om möjligheterna med Zensehome

 

Kom ihåg att maila ditt telefonnummer, så slår vi dig en signal !

info@zensehome.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.