.
.

Spar på strömmen

Spara 25% på din elräkning

Föreställ dig ... att du kan skona miljön och spara upp till 25 % på din elräkning
- Medan du sover!
 
Genom att ersätta din vanliga vägguttag och lamputtag till Zensehome kan du spara upp till 25% av din energiförbrukning. Det finns goda ekonomiska skäl att välja Zensehome:
 
• Du kan ersätta dina vägguttag och lamputtag utan att såga i väggen och dra nya ledningar

• Med Zensehome kan du eliminera onödig energiförbrukning utan att det påverkar ditt dagliga liv
 
Zensehome är det enda sättet att få ett intelligent energibesparande elsystem in i en befintlig byggnad - utan att såga i väggar och dra nya ledningar. Detta minimerar röran, kostnaden för kablar och elektrikerns arbetstid. Den gör i sig själv Zensehome till en ekonomiskt bra investering.
 
Dessutom tillkommer energibesparingar på upp till 25% som man kan uppnå med systemet. Med Zensehome är det enkelt att eliminera onödig förbrukning i standbyläge och programmera lampor och vägguttag att stängas av när ljus inte behövs. Du kan till exempel se till att de tänds när du kommer in i ett rum, men bara om det inte finns tillräckligt med dagsljus, och automatiskt släcks när du lämnar rummet.
 
Programvaran gör det enkelt att hitta strömtjuvarna. Med Zensehome får du via din dator översikt av husets elförbrukning och därefter kan du effektivt och automatiskt minska onödig förbrukning. Det gynnar din ekonomi, och med lägre strömförbrukning kan du också få det lättare att uppfylla framtida krav på energi och du bidrar till att minska CO2-utsläppen till förmån för miljön.

Läs case om Zensehome i lågenergihus

.